De Klussenier Kasper van Antwerpen
De Klussenier Kasper van Antwerpen

Ed Hoornikpad 28
3241 DD Middelharnis

Dien uw offerte-aanvraag in   

0187 48 67 35
06 5121 3442
kaspervanantwerpen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 61215821

Even voorstellen

Mijn naam is Kasper van Antwerpen, ik ben getrouwd met Corina en samen hebben wij drie kinderen. Wij wonen met veel plezier in Middelharnis. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning.

Zoals zovelen begonnen als timmerman maar inmiddels zo veelzijdig dat ik iedere opdracht kan aannemen. De meeste werkervaring heb ik opgedaan bij een klein bouwbedrijf. Hier leerde ik als jonge timmerman alle voorkomende renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Destijds had ik al de ambitie om een eigen klusbedrijf te starten, zodat ik kan doen waar ik goed in ben en alles kan regelen op mijn eigen manier. Bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de uitvoering en afwerking van de opdracht en ook aan de kwaliteit van het product.

Wat ik voor u kan betekenen?  Eigenlijk kunt u voor alles op het gebied van verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van uw keuken of badkamer. Maar ook voor alles op het gebied van timmerwerk.

Naast de vakkundige uitvoering mag u van mij ook kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Betrouwbaarheid is de sleutel voor een goede samenwerking. Dit betekent dat we vooraf alles rondom de opdracht bespreken en vastleggen in een vrijblijvende offerte. Daarnaast zijn afspraak is afspraak en 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden bij mij vanzelfsprekend.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt gerust contact opnemen voor  een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te vertalen naar een bouwtechnisch uitvoerbaar plan.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...