Stucwerk in Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland en omstreken?

Bent u op zoek naar een vakman die stucwerk voor u kan uitvoeren in Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland en omstreken? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek. Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier Kasper van Antwerpen bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stucwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier Kasper van Antwerpen ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stucwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.

Ook voor complete stucopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier Kasper van Antwerpen aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. De Klussenier Kasper van Antwerpen blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Stucwerk binnen en buiten

De Klussenier Kasper van Antwerpen kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier Kasper van Antwerpen zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stucwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor De Klussenier Kasper van Antwerpen inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

Voordat u besluit dat een bepaalde ruimte van stucwerk voorzien dient te worden is het belangrijk om met De Klussenier Kasper van Antwerpen de ondergrond van het stucwerk te bespreken. Niet op elke ondergrond kan namelijk stucwerk gedaan worden. Stucwerk kan aangebracht worden op baksteen, cellenbeton, fermacell platen, gipsplaten en stucplaten, beton en giboblokken. Heeft u deze ondergrond niet voor uw stucwerk, maar bijvoorbeeld hout, ijzer of behang, dan kan De Klussenier Kasper van Antwerpen u helpen bij het gereed maken van de ondergrond zodat het stucwerk op een juiste manier aangebracht wordt. 

Bent u benieuwd wat er mogelijk is? De Klussenier Kasper van Antwerpen komt graag bij u langs om de gewenste werkzaamheden te bekijken. Hij denkt met u mee en kan u gelijk voorzien van advies.

De Klussenier Kasper van Antwerpen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Kasper van Antwerpen
De Klussenier Kasper van Antwerpen

Ed Hoornikpad 28
3241 DD Middelharnis

Dien uw offerte-aanvraag in   

0187 48 67 35
06 5121 3442
kaspervanantwerpen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 61215821

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Kasper van Antwerpen

 
Loading...